Åben Bank

Hej! Velkommen til en Åben Bank

Åbenhed er noget særligt. Det er ikke noget, man kan tage for givet. Ofte må man kæmpe lidt for den, give sig selv retten og muligheden for at være åben. Men det er det hele værd. Er man åben, er man både positiv og nysgerrig. Man interesserer sig for hinanden, omverdenen og for at lære nyt. Åbenhed handler i sin essens om at have tillid til hinanden. I Jutlander Bank mener vi, det er præmissen for at kunne drive en god bank. Det handler om vores syn på kunderne, lokalsamfundet og os selv. Det er derfor, vi siger, at vi er en Åben Bank.

Herunder kan du læse vores 6 åbenhedsprincipper:

 

Det kan godt være, at vores afdelinger har faste åbningstider. Men hos os kan du altid maile, ringe eller sms'e til din personlige rådgiver. Og vi tager gerne hjem til kunderne og mødes dér. Også uden for "normal" åbningstid. Det betyder også stor fleksibilitet i arbejdstider for medarbejderne så privat- og arbejdslivet bedre balanceres. Det er godt for både kunder og medarbejdere, at vi er Danmarks mest personlige og tilgængelige bank.

 

Når vi siger, at vi er personligt engagerede, så mener vi det. Jo bedre vi kender dig, desto bedre en bank kan vi være for dig. Vi lytter med åbent sind og gør altid vores bedste for at gøre en positiv forskel.

 

Vi mener, at fremdrift skabes, når man er sammen. Et stærkt netværk og fællesskab er vigtigt, og vi inspirerer, udfordrer og bringer gerne folk sammen, så der kan skabes og tænkes nyt.

 

Vi tror på knofedt. Man kommer ikke sovende til noget. De gode ting sker, når man er ærlig, positiv og parat til at smøge ærmerne op.

 

Vi er stolte af vores lokale rødder. Både dem, vi kommer fra, men også de nye, vi opdyrker. Vi investerer i vores lokale samfund og er med til at udvikle dem i en positiv retning, både inden for sport, kultur og ivæksætteri.

 

Verden er fuld af muligheder. Vi er en bank, der mener, der skal være plads til nye ideer - og til at drømme, både stort og småt. Er du medarbejder eller kunde hos os, så vil vi med åbent sind altid sørge for at hjælpe dig på vej til dit mål.