Bakken Web&Vin

Virtuel vinsmagning med Bakken Bears

Fredag den 15. maj kl 18.00 inviterer vi til Virtuel Vinsmagning med tilhørende tapas. Vær med på Facebook-live så vi kan være sammen hver for sig.

Sidste frist for bestilling: Onsdag den 13. maj kl. 23.55

Basket-sæsonen blev jo afbrudt lidt pludseligt og alle Bakken fans savner at kunne fejre det danske mesterskab sammen. Det er jo desværre ikke muligt at mødes i hallen, så derfor har vi stablet et lidt anderledes arrangement på benene.

Vi har arrangeret en VIRTUEL VINSMAGNING, som kommer til at foregå live på Bakkens Facebook-side fredag den 15. maj kl. 18.00. Vi håber, at du vil være med og deltage i vinsmagningen og fejre det danske mesterskab med os. Livestreaming laves i samarbejde med Ry-Foto ved Per Bille.

Med velvillig hjælp fra leverandørene har vi fået en super skarp pris. Du kan købe tapas til 2 personer fra Brix Catering inkl. de fire halve flasker vin fra Kjær Sommerfeldt, som bliver præsenteret til vinsmagningen.

Pris for tapas, vin og virtuel vinsmagning - kun 467,50 kr.* inkl. moms for 2 personer (kun 233,75 kr. pr. person)

* Bestiller du et møde om bankskifte til Jutlander Bank, får du din pakke gratis! Bruger du allerede Jutlander Bank , så kan du få din vinsmagnings-pakke gratis ved at henvise en fra dit netværk til banken. Når mødet er holdt refunderer Jutlander Bank dig vinsmagningen.

Med i prisen får I disse fire spændende vine fra Kjær Sommrefeldts kælder. Vinene bliver gennemgået på Facebook, mens I sidder hjemme og hygger med tapas, og smager med. Hvis I forelsker jer i vinene, kan I naturligvis købe flere flasker hos Kjær Sommerfeld efter smagningen.

  • Nicolas Feuillatte, Brut-Réserve Champagne, Chouilly, ½ fl.
  • Tommasi, Chiaretto Bardolino Granara, Veneto, ½ fl, 2018
  • Maison Louis Jadot, Mâcon-Villages - Grange Magnien, Bourgogne, Mâconnais, ½ fl., 2018
  • Maison Louis Jadot, Bourgogne Rouge - Couvent des Jacobins, Bourgogne, ½ fl., 2017

 

Sådan fungerer praktikken

Du henter både vin og tapas i Vejlby-Risskov Hallen fredag den 15. maj mellem kl 15 og kl. 17. Husk at holde afstand - vi sørger for håndsprit.

Så er det bare om at komme hjem med mad og vin, få dækket bord, finde glas frem og tænde for computeren, for kl. 18 går vi i luften med vinsmagningen.

Under vinsmagningen vil du møde Jan Post fra Kjær Sommerfledt. Tilstede vil også være Mathias Kehlet og Michael Piloz fra Bakken Bears.

De vil sammen med jer hjemme i stuerne nyde de spændende vine, give deres besyv på sæson 2019/2020, og sikkert også se frem mod den kommende sæson. 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jeg accepterer, at Jutlander Bank må sende mig nyhedsbreve og andet, vedrørende vores ydelser, pr. mail og behandle mine personoplysninger i overensstemmelse med vores vilkår for behandling af personoplysninger. Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at kontakte os.

Læs vores privatlivspolitik her

Jeg har læst og accepterer betingelserne*
Ja - jeg accepterer
Tilmeld mig nyhedsmail