Vi siger det, som det er – også tingene ”med småt”

*Eksempel på billån til 200.000 kr. Debitorrenten: 3,02 % (årlig rente inkl. renters rente). Rentesatsen er variabel og tilskrives hvert kvartal. Hovedstol: 210.526 kr. · Det samlede kreditbeløb: 200.000 kr. Stiftelsesprovision 5 % af hovedstol: 10.526 kr. · ÅOP før skat: 4,41 · Lånets løbetid: 8 år · Det samlede beløb, der skal betales før skat: 236.900 kr. med en ydelse på 2.468 kr. pr måned · Samlet rentebeløb 26.374 kr. Forudsætter helkundeforhold og kreditvurdering, som ikke kræver sikkerhedsstillelse. 

 

Beregn lån

Her kan du beregne, hvad din ønskede bil vil koste pr. måned eller hvor meget, du kan købe bil for, hvis du har et fast beløb om måneden til rådighed.

Et lån til en ny bil, kan have en løbetid helt op til 8 år. Hvis du køber en brugt bil, kan løbetiden være helt op til 5 år.

Træk i markøren for at ændre dine valg.

Rente
2,99 %
Lånets størrelse
Månedlig ydelse

Hvornår vil du ringes op?

DET SIGER VORES KUNDER

 

 

Tina Østergaard Andersen, Hinnerup

”Vi har haft Jutlander i snart 2 år og er SÅ glade for skiftet. Vi har fået en bank, man kan tale med, og som forstår, hvad det er, vi vil. Rart at tale med nogen, der taler samme sprog.“

 

Rikke Mikala Mundt, Aars

”Fra man kommer ind ad døren, møder man venlige og imødekommende mennesker. Vi har en dygtig bankrådgiver, der er god til at vejlede/rådgive, så tingene giver mening. Samtidig har vi fået lån med lavere rente, end vi har haft tidligere.”

 

Janni Hedegaard Hyttel, Svenstrup J

”Vi er rigtig glade for Jutlander Bank.Vi har brugt vores bankrådgiver til rigtig meget sparring om økonomi i hverdagen og fremtidsdrømme. Og han står altid klar, hvis vi har behov for hans hjælp!”