International handel

International handel

Der er flere betalingsmuligheder, når du handler med virksomheder i udlandet. Kortindløsning, udenlandsk overførsel og SEPA Direct Debit.

  • Betalingsinstruks

Når virksomheden opkræver kunder i udlandet, er det et EU-krav, at du oplyser virksomhedens IBAN-kontonummer og SWIFT på fakturaen. Vi anbefaler derfor, at følgende tekst anføres på faktura eller lignende "Please transfer the invoice amount to our account (IBAN-nr.) with Beneficiary bank JUTBDK21."

  • SEPA (Single Euro Payment Area)

Med SEPA Direct Debit har du mulighed for, at opkræve kunder i euro på en nem og ensartet måde på tværs af landegrænser. Formålet med SEPA er at fremme konkurrencen og skabe mere effektive betalingssystemer i Europa. Det vil skabe fordele for forbrugere og virksomheder i Europa.

  • SEPA Direct Debit

SEPA Direct Debit er til virksomheder, der har tæt og regelmæssig samhandel med sine erhvervs- og/eller privatkunder i euro. Løsningen kan sammenlignes lidt med det danske Betalingsservice og LeverandørService. Når virksomheden benytter SEPA Direct Debit, bliver kunders køb automatisk trukket fra deres konto og overført til virksomhedens konto. Det kræver blot kundens accept via en betalingsaftale. Virksomheden kan opkræve sit tilgodehavende fra dag til dag. SEPA Direct Debit kan bruges til at opkræve kunder i hele SEPA-området - også danske kunder.
Læs mere om SEPA Direct Debit her
 

Sådan gør du

  1. Kontakt Jutlander Bank for oprettelse af kreditoraftale 
  2. Indgå betalingsaftaler med dine kunder