Finansbachelor

Finansbachelor

I Jutlander Bank har vi gode erfaringer med finansbachelor-praktikanter, og vi har hvert år et antal praktikpladser at tilbyde.

Som led i uddannelsen som finansbachelor er der indlagt et fem måneders praktikophold i en virksomhed. 

Som praktikant i Jutlander Bank får du indblik i, hvordan den teoretiske viden, du har tilegnet dig på studiet, kan omsættes til rådgivning af bankens kunder.

Gør du det godt under praktikopholdet, vil der i mange tilfælde være mulighed for efterfølgende ansættelse som studiemedhjælper og senere som finanstrainee, samtidig med at du videreuddanner dig.

Under praktikopholdet og den efterfølgende periode som trainee vil du være tilknyttet en mentor, der sammen med dine øvrige kolleger vil bidrage til din udvikling.

Efter at have afsluttet uddannelsen som finanstrainee forventer vi, at du har mod på at fortsætte med uddannelsen 'Den Kompetente Rådgiver' og måske også HD 2. del, afhængigt af i hvilken retning du ønsker at fortsætte din udvikling og karriere i Jutlander Bank.

Hvornår og hvordan søger du?
Hvis du tænker, at Jutlander Bank er den rigtige ramme om din karriere, og kan du se dig selv som en vigtig brik i bankens vision om at blive Danmarks mest personlige og tilgængelige bank, så hører vi meget gerne fra dig.

Vi søger dog ikke finansbachelor-praktikanter til sommeren 2021. Næste praktikstart er derfor først til august 2022.

Ansøgningsprocessen begynder typisk i oktober måned året før, praktiktiden starter. Hvis du tilmelder dig vores jobagent, kan du få besked via e-mail, når det er tid til at søge. Klik her for at tilmelde dig.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til HR-konsulent Majbritt Gert Poulsen, mgp@jutlander.dk, 9657 5154 / 2855 6534.