Bolig

Mere fleksibilitet til din økonomi

Med Jutlander Flex får du større smidighed i din økonomi. Du får mulighed for at forbruge af din friværdi, samtidig med at du opnår en bedre forrentning af din opsparing.

Kender du det? Du har egentlig mulighed for at afvikle hårdere på din boligfinansiering, men omvendt vil du stadig gerne have adgang til din opsparing. Med Jutlander Flex kan du begge dele.

Hvad er Jutlander Flex?

Jutlander Flex er et tillægslån, der kan erstatte en del af dit realkreditlån. Lånet fungerer nøjagtig ligesom en kassekredit, hvor ind- og udlån er samlet på én konto.

Det giver dig ultimativ frihed til at hæve af pengene, efterhånden som du får brug for dem, samtidig med at du renteoptimerer. Når du sætter (en del af) din opsparing ind på kreditten, nedbringer du nemlig din gæld – og dermed renteudgiften – i al den tid, din opsparing står på kreditten.

Har du et stort indestående i banken, kan det samtidig være en måde at undgå negative renter på.

Sådan kan finansieringen sammensættes

Fordelingen mellem Jutlander Flex og realkreditlån kan sammensættes efter dine ønsker og behov, så længe den samlede gæld i boligen holder sig inden for realkreditlånegrænserne.

Her ses et eksempel for en helårsbolig og et sommerhus.

5 fordele ved Jutlander Flex

  • Du opnår større smidighed i din økonomi
  • Du har mulighed for at afvikle hårdere på dit lån (og nedbringe renteudgiften)
  • Du kan bruge kreditten som et middel til at undgå negative renter
  • Du har frihed til at hæve af pengene igen, uden at du skal spørge banken om tilladelse
  • Du kan til hver en tid indfri lånet uden omkostninger

Hvem henvender Jutlander Flex sig til?

Jutlander Flex er en fordel for dig, der har noget friværdi i boligen. Vores anbefaling er, at du som minimum har betalt dit banklån ud. Lånet er ekstra fordelagtigt, hvis du ovenikøbet har lidt opsparing, som du ikke forventer at bruge i den nærmeste fremtid.

Noget for dig?

Kontakt din rådgiver, hvis du vil vide mere, eller hvis du ønsker en beregning på, hvilke muligheder Jutlander Flex giver dig.

Find din rådgiver her