Kort

MasterCard

Jutlander Banks MasterCard giver dig frihed til at handle og er et oplagt valg når du rejser i udlandet.

  • MasterCard - med mange fordele

Du kan bruge Jutlander Banks MasterCard i hele verden og samtidig får du op til 42 dages rentefri kredit på alle køb - både i Danmark og i udlandet.

Få rabat hos DTF Travel og på billeje samt på hotelovernatninger og flere af Danmarks største forlystelser gennem Affinion International

Du kan vælge mellem tre forskellige kort hver med sine fordele:
 

  • MasterCard Standard - et godt supplement

MasterCard Standard giver frihed på rejsen, og er et godt supplement til f.eks. dit Visa/Dankort. Jutlander Banks MasterCard Standard er uden forsikring.

  • MasterCard Guld - kort til det meste

MasterCard Guld giver tryghed på rejsen og frihed til at handle - uanset hvor du vil og hvad du vil. MasterCard Guld er udstyret med en høj forbrugsmulighed og en af Danmarks bedste rejseforsikringer, der bl.a. dækker selvrisiko ved billeje op til 5.930 kr.

Kortet indeholder også en forlænget produktforsikring som i op til 3 år efter reklamationsretten ophører, dækker funktionsfejl i udvalgt forbrugerteknik og hårde hvidevarer til en købspris over 1.500 kr., hvis varen er købt på kortet. 

Forsikringsbetingelserne for MasterCard Guld

  • MasterCard Platinum - det eksklusive kreditkort

MasterCard Platinum hører til blandt Danmarks absolut mest eksklusive kreditkort. Her får du stor tryghed på rejsen, med høje forbrugsgrænser, afbestillingsforsikring og rejseforsikring der dækker din familie. Du har bl.a. dækning af erstatningsdøgn, mistet bagage, selvrisiko ved billeje og forsinket fremmøde samt mulighed for loungeadgang med Priority Pass, der giver adgang til lounges i lufthavne over hele verden.

Kortet indeholder desuden en forlænget produktforsikring som i op til 3 år efter reklamationsretten ophører, dækker funktionsfejl i udvalgt forbrugerteknik og hårde hvidevarer til en købspris over 1.500 kr., hvis varen er købt på kortet. 

Forsikringsbetingelserne for MasterCard Platinum
Ansøg om Priority Pass (udfyld blanketten og aflever den til din rådgiver).
Priority Pass medlemsbetingelser

  • Tilkøb af forsikringer

På MasterCard Guld og MasterCard Platinum har du mulighed for at tilkøbe:

  • Udvidet rejseforsikring til rejser der overstiger 60 dage, eller hvis du ønsker at udvide en allerede forsikret periode.
  • Udvidet afbestillings sum hvis rejsens pris overstiger dækningen på kortet.

Bestil forsikringsudvidelsen her

  • Yderligere informationer

Her kan du bruge dit MasterCard i udenlandske pengeautomater

Beløbsgrænser m.m.

Priser