Bliv aktionær

Bliv aktionær

Som aktionær i Jutlander Bank - bliver du medejer af banken.  

For at blive aktionær, skal du købe aktier i Jutlander Bank A/S. Du bestemmer selv, hvor mange aktier du køber. Derudover kan du fra vores forside holde øje med aktiekursen*, som giver den aktuelle pris for en aktie.

Kontakt din rådgiver for at købe aktier. 

Er du mellem 18 år og 27 år, og vil du gerne være aktionær?  Så kontakt din personlige rådgiver for at høre mere om fordelene ved at være ung aktionær.


Fordele ved at være aktionær: 

 • Du har en stemme 

  Hvert år er der generalforsamling for alle aktionærer, hvor du kan deltage og være med til at præge udviklingen. 

  Hvert andet år, i de ulige, kan du deltage i aktionærmøder, hvor bestyrelsen og direktionen fortæller om hvordan det går i banken, og hvor vi byder på god mad og underholdning. 

  Både på generalforsamlingen og ved aktionærmøderne er der valg af medlemmer til bankens 105 medlemmer store repræsentantskab - som er det forum, der vælger bankens bestyrelse. Ved valget til repræsentantskabet har du et antal stemmer i forhold til, hvor mange aktier du ejer. 

 • Du får oplevelser

  I lige år inviteres du til et gratis aktionærarrangement, hvor du kan vælge mellem et hav af forskellige oplevelser, som f.eks. skuespil, foredrag og musikalsk underholdning. 

  I ulige år holder vi aktionærmøder i både Aars og Hobro, hvor der er beretning om banken, spisning og underholdning.


Kontakt din personlige rådgiver for at høre mere. 

* Hvis du vil se historikken for Jutlander Bank A/S' aktiekurs, så følg linket og fold informationen ud om aktien på det lille tegn ^ til højre for tallet.