Uddannelse og karriere

Uddannelse og karriere

En karriere i Jutlander Bank kan føre dig langt – mulighederne er mange.

Du kan i direktionen, i ledergruppen, blandt stabsledere og afdelingsdirektører, blandt specialister og rådgivere, finde mange gode eksempler på medarbejdere, der har udviklet deres karriere i vores gode rammer.

Hos os bliver du tilbudt masser af udviklingsmuligheder. Banken rummer et væld af funktioner, ud over de kunderådgivende stillinger. Vi tilbyder blandt andet spændende stillinger og uddannelsesmuligheder inden for regnskab, It, bolig, investering, pension, kredit osv.

Traditionelt set er det dog i de kundeekspederende afdelinger, at mulighederne for at gøre karriere er størst – hvad enten du drømmer om at være privatkunderådgiver, erhvervskunderådgiver, souschef eller afdelingsdirektør.

Det er i afdelingerne, at forretningen i virkeligheden skabes, og det er her, der er uanede muligheder for dig som medarbejder, hvis du er fagligt skarp og samtidig evner at omsætte din viden til forretninger og gode kundeoplevelser.

Står du overfor at skulle vælge DIN karrierevej, er der i Jutlander Bank flere veje at gå. Vi har god erfaring med ansættelse af både finanselever, finansøkonomer og finansbachelorer.

Hos os ser du ikke til fra sidelinjen. Du får hurtigt tildelt opgaver og ansvar, som i takt med et godt organiseret uddannelsesforløb vil udfordre dig både på det faglige, personlige og sociale plan.

Du vil opleve, at der bliver stillet krav til dig og forventet noget af dig. Til gengæld får du rigtig gode muligheder for at vise, hvad du kan bidrage med, og fra første dag i banken, vil der være høj grad af frihed under ansvar.

I Jutlander Bank forventer vi, at:

 • Du er fagligt skarp

  Kunden må aldrig opleve fejlbehæftet rådgivning.

 • Du er udadvendt og modig

  Kunden kender ikke mulighederne. Du SKAL være proaktiv.

 • Du er tillidsvækkende

  Kunden skal føle sig tryg i dit selskab.

 • Du er løsningsorienteret

  Du ser vejen til kundernes drømme - og tager medansvar.

 • Du interesserer dig for mennesker

  Kunden oplever dit nærvær, og du tør give noget af dig selv.

 • Du tilslutter dig teamånden

  Du samarbejder med dine kolleger i afdelingen om et fælles mål.

 • Du er fleksibel

  Du finder tid, når kunden har tid.

Du kan læse mere om de tre forskellige uddannelsesveje her: