Aktionærmøder 2017

Valg til repræsentantskabet: Brevstemmer kan afgives nu

12-10-2017 09:00:00

Tilmeldingen til efterårets aktionærmøder i Jutlander Bank er netop åbnet, og samtidig kan bankens stemmeberettigede aktionærer nu afgive brevstemmer ved valget til bankens repræsentantskab.

Aktionærmøderne holdes i uge 46. Mandag, tirsdag og onsdag den 13.-15. november er scenen sat i Hobro Idrætscenter, og torsdag-fredag den 16.-17. november foregår det i Messecenter Vesthimmerland i Aars.

På møderne orienterer formanden for bankens bestyrelse, Finn H. Mathiassen, og bankens ordførende direktør, Per Sønderup, om "rigets tilstand", blandt andet med afsæt i bankens regnskab for 3. kvartal, som offentliggøres i ugen op til aktionærmøderne.

Desuden serverer banken god mad og populær underholdning ved møderne. Tre af aftenerne spiller Rubber Band (110% Beatles), og to aftener underholder Sko/Torp.

Og så er der valget til bankens repræsentantskab. De aktionærer, der ikke har brevstemt hjemmefra, kan afgive deres stemme under mødet. Men de fleste aktionærer skal faktisk slet ikke stemme. Valget ved aktionærmøderne foregår i geografiske kredse, som Jutlander Bank ifølge sine vedtægter har 8 af. I 5 af de 8 kredse svarer antallet af kandidater til antallet af ledige pladser i den pågældende kreds, hvorfor der ikke skal ske afstemning. Det gælder i kredsene Jammerbugt, Randers, Vesthimmerland, Aalborg og Aarhus.

I 3 kredse bliver der til gengæld kampvalg, nemlig i Mariagerfjord med 7 kandidater til 4 ledige pladser, i Rebild med 5 kandidater til 3 ledige pladser og i København med 3 kandidater til 1 ledig plads.

Se en præsentation af samtlige kandidater her

Læs mere om aktionærmøderne, brevstemme og tilmelding her