Billigt lån til el-biler

Jutlander Bank gør det mere attraktivt at køre grønt

08-09-2020 10:00:00

Jutlander Bank ønsker at bidrage til den grønne omstilling. Derfor tilbyder banken nu et grønt billån, der gør det billigere at låne til en el- eller hybridbil.

 

Bedre for miljøet, støjsvag og god til bykørsel. Der er mange fordele ved at investere i en el- eller hybridbil, og nu er der kommet endnu én.

Nu bliver det nemlig endnu billigere at låne til en bil i Jutlander Bank. I hvert fald hvis du vælger en klimavenlig én af slagsen.I dette regneeksempel sparer du som kunde, der køber en elbil frem for en bil på traditionelle brændstoffer, mere end 20.000 kroner over otte år. Banken tager naturligvis forbehold for en positiv kreditvurdering af hver enkelt kunde.

Få et tilbud på bilfinansiering - klik her 


Vi har netop lanceret et nyt billån, Jutlander Billån El-Hybrid, der gør det billigere for privat- såvel som erhvervskunder at låne til et grønnere alternativ. Det kan være en elbil eller en plug-in hybridbil, som veksler mellem at køre på el og benzin eller diesel.

Det fortæller Rasmus Krog Madsen, der er forretningsudviklingschef i Jutlander Bank.

”Som pengeinstitut koncentrerer vi os hele tiden om, at vores produkter kan være med til at styrke den grønne omstilling, samtidig med at de er konkurrencedygtige. Derfor er vi stolte over at kunne tilbyde én af markedets laveste renter til finansiering af el- og hybridbiler, når nu markedet har slået fast, at de er bedre for miljøet end biler, der udelukkende kører på fossile brændstoffer,” siger han.

Grønne valg belønnes

At Jutlander Bank nu vælger at tilbyde billigere finansiering af el- og hybridbiler, skal blandt andet ses i lyset af, at brancheorganisationen Finans Danmark ved udgangen af 2019 offentliggjorde 20 anbefalinger til, hvordan den finansielle sektor kan bidrage til en bæredygtig omstilling af økonomien.

En af anbefalingerne lød, at landets pengeinstitutter i højere grad skal tilbyde lån, der kan anspore til mere bæredygtige transportformer i fremtiden.

”Det er vigtigt, at vi alle tager et ansvar for at flytte verden i en mere bæredygtig retning. Selvom vi som bank måske ikke påvirker den grønne omstilling direkte, udgør vi alligevel en vigtig brik i forhold til, om folk vælger de energirigtige løsninger. For det er os, der skal være med til at finansiere dem,” siger Per Sønderup, der er ordførende direktør i Jutlander Bank.

Men er det en banks opgave at påvirke kundernes fremtidige valg af bil? 

”Nej, vi ønsker på ingen måde at gøre os til dommer over, hvilke biler vores kunder vælger at købe. Derfor har vi også fortsat gode tilbud til kunder, der har behov for at køre på benzin og diesel. Men vælger du at køre grønt i form af enten hybrid eller el, så bliver det fremover endnu billigere at finansiere din bil hos os,” siger Per Sønderup.

Jutlander Billån El-Hybrid er et tilbud til alle, der ønsker at købe en el- eller plug-in hybridbil, og der er både mulighed for at få variabel og fast rente.

Læs mere om priser og vilkår her - og spørg efter et tilbud.

Læs også: Det skal du overveje, inden du køber bil