Erfaren afdelingsdirektør

Christian Jungmark i spidsen for Jutlander Bank i Fredericia

13-11-2017 10:00:00

Det er en mand, der er stærkt engageret i lokalsamfundets udvikling, som Jutlander Bank har ansat til at løbe sin nye afdeling i gang i Fredericia.

51-årige Christian Jungmark har boet i Fredericia siden 1990. Da flyttede han til byen med sin kone, Henriette, der driver Sejersen Din Tøjmand, i Vendersgade.

Professionelt har Christian Jungmark en fortid i hovedstaden og på Fyn og i Vejle, inden han i 1997 kom til Nykredit i Fredericia, hvor han endte som centerchef. I 2004 blev han ansat som filialdirektør med den opgave at starte en helt ny filial og bankområde op af Spar Nord Bank i Fredericia og Middelfart. Filialen og bankområdet har i dag 24 medarbejdere.

Organisatorisk i lokalsamfundet har Christian Jungmark også været en meget aktiv herre. Han har i to perioder på henholdsvis seks år og to et halvt år været formand for byens handelsstandsforening, Fredericia Shopping, som i hans formandstid fik fordoblet antallet af medlemmer. Desuden var han i to et halvt år næstformand i fusionen af byens erhvervsforening og håndværkerforening, Business Fredericia.

Privatpersonen

Privat bor Christian Jungmark oven på forretningen i Vendersgade, som hans kone, Henriette Sejersen, overtog efter sine forældre i 1998. Sammen har de to børn, som begge er flyttet hjemmefra; 25-årige Frederik arbejder som teamleder hos Monjasa i New York, og 23-årige Caroline færdiggør sin kandidat på CBS i København.

I fritiden holder Christian af at være fysisk aktiv. Han kører ofte mountainbike, gerne i Hannerupskoven, løber en tur, ror kajak – og flere gange hver vinter rejser han til snedækkede lande for at dyrke skiløb.