Fuldtalligt hold i Odder

Fuldtalligt hold i Odder

03-01-2019 16:00:00

1. februar flytter Jutlander Bank fra pavillon til blivende lokaler

Jutlander Banks hold i Odder er nu fuldtalligt, og 1. februar flytter de fra ”skurvognen” ind i de blivende lokaler. Fra venstre er det kundemedarbejder Laila Hjerresen Olesen, privatkunderådgiver Kirsten Winther Andersen, afdelingsdirektør Vibeke Rosendahl, souschef Annebeth Aagaard Mortensen og finansbachelortrainee Rasmus Nielsen.

Jutlander Bank, der i oktober åbnede en ny afdeling i Odder i en midlertidig pavillon, har nu hele det fremtidige hold på plads.

Samtidig meddeler banken, at de håndværkere, der de seneste måneder har arbejdet på højtryk for at ombygge og modernisere afdelingens blivende lokaler, har holdt deres tidsplan.

”Det betyder, at vi allerede fredag den 1. februar kan åbne dørene og tage imod kunder i en topmoderne afdeling med fine faciliteter”, fortæller afdelingsdirektør Vibeke Rosendahl:

”Samme dag holder vi åbent hus, hvor byens borgere er mere end velkomne til at kigge ind”, forsætter hun.

Afdelingen får til huse i de lokaler centralt i Odder, som har rummet Selandia Cykler i mere end hundrede år.

Vibeke Rosendahl står i spidsen for en stab på fem medarbejdere, der får deres daglige gang i afdelingen. Desuden får afdelingen til kundemøder besøg af faste specialister inden for pensions- og investeringsrådgivning fra bankens hovedsæde i Aars.

”På samme måde har vi tilknyttet erhvervskunderådgivere fra vores erhvervscenter i Aarhus, som også gerne kommer til Odder for at møde vores kunder”, fortæller Vibeke Rosendahl, der selv tiltrådte i Jutlander Bank 1. september.

Åbent Hus, fredag den 1. februar kl. 14-17.