Gratis billetter til knald-eller-fald-fodbold

Kom gratis til skæbnekamp

27-05-2019 08:00:00

Pressemeddelelse fra Hobro IK:

Jutlander Bank har frikøbt alle hjemmeholdspladserne til superligaholdet Hobro IK’s playoff-kamp mod Viborg fra 1. division Kristi himmelfartsdag i Hobro. Billetterne deles gratis ud til alle interesserede i Jutlander Banks afdelinger i Hobro, Hadsund, Mariager eller Arden.

Der venter to afgørende playoff-kampe for Hobro IK i denne uge, hvor klubben fra Mariagerfjord skal spille mod Viborg, der endte som nummer to i NordicBet Ligaen, om en plads i næste sæson af Superligaen.

Den første playoff-kamp spilles hjemme på DS Arena torsdag den 30. maj kl. 18.00, og til det opgør har Jutlander Bank frikøbt alle hjemmeholdspladserne.

Dermed kan der ikke købes billetter til hjemmeholdssektionerne hos Hobro IK.

Billetterne skal i stedet afhentes hos Jutlander Banks afdelinger i Hobro, Hadsund, Mariager eller Arden, hvor billetterne deles gratis ud til alle interesserede.
Billetterne kan fra dags dato (fredag den 24. maj) afhentes inden for afdelingernes åbningstid. Der kan højst afhentes fire billetter pr. person.

Om beslutningen om at frikøbe billetterne siger ordførende direktør i Jutlander Bank, Per Sønderup:

- Jutlander Bank har rødder i Hobro, så vi ved, hvor vigtigt det er for byens selvforståelse og image udadtil, at Hobro har et Superligahold. Den bedste måde, banken kan medvirke til det, er at være med til at fylde stadion med tilskuere, som vil give hjemmeholdet maksimal støtte.

- Derfor har vi købt billetterne, som vi uddeler gratis. Vi skal have fyldt DS Arena Kristi himmelfartsdag, opfordrer Per Sønderup, der selv bor i Hobro.

Hobro IK’s sportschef, Jens Hammer Sørensen, jubler over tiltaget.

- Vi er enormt glade og taknemmelige for den flotte opbakning, Jutlander Bank viser ved at frikøbe alle hjemmeholdspladserne til playoff-kampen. Det er et helt fantastisk tiltag, og jeg håber, vi får at se et helt fyldt DS Arena, som kan være med til at give spillerne et ekstra boost i den vigtige kamp, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Har man sæsonkort eller aktionærkort, er disse stadig gyldige til playoff-kampen.

Foto: Dannie Rosenkrantz