Hovedsponsor for Bakken Bears

Større synlighed i Aarhus

08-05-2018 12:00:00

Glæde hos Bakken Bears over ny hovedsponsor

"Vi kommer ikke kun med en pose penge - vi vil forfine publikumsoplevelsen", siger afdelingsdirektør Rane Johansen fra Jutlander Bank i Viby

Mandag aften den 7. maj 2018 blev en dobbelt-god dag for den aarhusianske basketballklub Bakken Bears.

Dels vandt klubben det danske mesterskab for 16. gang med sejr på 83-76 over Horsens - den fjerde sejr i finaleserien i træk.

Dels kunne klubben, ved eventchef Mathias Kehlet, inden kampen offentliggøre, at Bakken havde fået en ny hovedsponsor: Jutlander Bank, der har været til stede i Aarhus siden 2003, men har savnet et fyrtårn i byen at blive forbundet med.

Jutlander Banks motiv til at blive en af tre hovedsponsorer for Bakken Bears er, at banken ønsker at øge kendskabet til Jutlander Bank i Aarhus-området med det formål at tiltrække nye kunder.

I en fælles pressemeddelelse, som Bakken Bears udsendte på dagen, er afdelingsdirektør Rane Johansen fra Jutlander Bank i Viby citeret således:

”Fra bankens side kommer vi ikke blot med en pose penge. Vi vil være med til at udvikle oplevelsen for Bakkens hjemmepublikum, ligesom det er vores ambition at trække helt nye tilskuere til kampene ved hjælp af ekstra oplevelser uden for banen, så flere aarhusianere får øjnene op for, hvilke oplevelser der knytter sig til en basket-kamp på højt niveau.”

”Siden 2014 har Jutlander Bank været storsponsor for Aalborg Håndbold til gensidig gavn og glæde for begge parter, så vi har en masse ideer til og erfaring med at drive samspillet mellem banken som sponsor og en professionel eliteidrætskub,” forklarer Rane Johansen, der er afdelingsdirektør i Jutlander Bank i Viby.

Hovedsponsoraftalen med Bakken Bears løber i 2 år.

I den korte video herover kan du først høre Mathias Kehlet introducere sponsoraftalen, som han og Rane Johansen derefter underskriver i VIP-området før kampen, og til sidst kan du se afslutningen på kampen og overrækkelsen af DM-trofæet.