Jutlander bank åbner ny afdeling i Odder

Jutlander Bank åbner ny afdeling i Odder

20-08-2018 15:45:00

EKSPANSION: En ”Åben Bank” etablerer sin tredje nye afdeling på halvandet år

Odder får inden årets udgang en ny bank. Det er Jutlander Bank, som dermed åbner sin tredje nye afdeling på halvandet år. Det har bankens bestyrelse netop besluttet, fortæller ordførende direktør i Jutlander Bank, Per Sønderup.

”Odder er både en handelsby med et stort opland og et aarhusiansk bosætningsområde i udvikling – derfor er byen interessant for os,” forklarer Per Sønderup.

LÆS OGSÅ: LOKAL PROFIL I SPIDSEN FOR JUTLANDER BANK I ODDER

Afdelingen åbner centralt i Odder, hvor Selandia Cykler hidtil har haft til huse. Lokalerne skal nu igennem en større ombygning, som forventes at stå færdig inden årets udgang.

”Men forinden vil vi gerne åbne og tage imod kunder på en midlertidig adresse, mens indretningen af vores blivende lokaler står på”, håber Per Sønderup:

”At komme i gang i midlertidige lokaler havde vi stor succes med, da vi senest åbnede i Fredericia først på året”.

Personlig og tilgængelig

Afdelingen i Odder bliver bankens tredje nyåbnede afdeling på halvandet år. Om det at åbne nye, fysiske afdelinger i en digital tidsalder forklarer Jutlander Banks ordførende direktør:

“Vi anerkender, at de fleste mennesker i Danmark ordner deres daglige økonomi selv, men når større beslutninger skal tages – såsom køb af hus og bil eller pensions- og formuerådgivning – så har kunderne behov for den personlige rådgivning, hvor rådgiverens kendskab til sin kunde og kundens tillid til sin rådgiver er altafgørende”, siger Per Sønderup og fortsætter:

“Hos os er tilgængelighed ikke bare et ord, men en forudsætning for vores succes. Når du som kunde ringer til Jutlander Bank, er det en lokal medarbejder, som kender dig, der tager telefonen, og ikke en medarbejder i et callcenter. Og når du ønsker et personligt rådgivningsmøde, afgør du selv, på hvilket tidspunkt af døgnet mødet skal finde sted, og hvor det skal holdes – hos os i banken, hjemme hos dig selv eller måske på din arbejdsplads”.

”Vi kalder os ’Åben Bank’, fordi vi vil være Danmarks mest personlige og tilgængelige bank, hvor vores kunder kan komme i dialog med deres personlige rådgiver, når og hvor det passer kunden”, siger Per Sønderup.

”Men samtidig har vi styrken og størrelsen til at have egne eksperter inden for alle områder af finansiel rådgivning”, tilføjer Jutlander Banks ordførende direktør.

Søger medarbejdere

Ved etableringen skal der ifølge den plan, som Jutlander Banks bestyrelse har godkendt, være seks medarbejdere i Odder. Banken går nu i gang med at søge de helt rigtige medarbejdere til sin nye afdeling.

”Og hvad er så en ’rigtig’ medarbejder i Jutlander Bank?” spørger Jutlander Bank ordførende direktør og giver selv svaret:

”Det er én, som er kompetent – én, som både kender og er kendt i lokalområdet – og én, som kan følge vores idealer og vil have det godt med at blive en del af Danmarks mest personlige og tilgængelige bank”,

Fakta om Jutlander Bank

Jutlander Bank har rødder i Himmerland med sit hovedsæde i Aars og et områdecenter i Hobro. Siden 2015 har banken ekspanderet med afdelinger i Randers, København, Vejle og Fredericia, så banken nu – før Odder kommer til – har afdelinger på 25 adresser, heriblandt to i Aarhus C, en i Viby og en i Galten. Banken beskæftiger 477 medarbejdere, omregnet til heltidsstillinger, og er ejet af godt 28.000 aktionærer, hvoraf de to største er Fonden for Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro Fonden. Begge fonde støtter almennyttige aktiviteter i bankens virkeområde. Midlerne hertil stammer primært fra det udbytte, banken udbetaler til sine aktionærer.