Jutlander Bank til Odder

Afdeling åbnet i pavillon i Odder

15-10-2018 09:46:00

Jutlander Bank annoncerede i august, at vi ville åbne en ny afdeling i Odder. Det er nu sket.

Klar til at trække i arbejdstøjet i Odder: Fra venstre finansbachelortrainee Rasmus Nielsen, afdelingsdirektør Vibeke Rosendahl, souschef Annebeth Aagaard Mortensen (på barsel indtil 7. januar) og erhvervskunderådgiver Kim R. Kristensen (fra Erhvervscenter Aarhus).

Vi har lejet os ind i de bygninger centralt i Odder, som gennem mere end hundrede år har huset Selandia Cykler. De næste måneder gennemgår lokalerne en større ombygning.

”Men at det hele står færdigt, kan vi ikke vente på”, siger afdelingsdirektør Vibeke Rosendahl:

”Så nu har vi fået stillet en pavillon op på p-pladsen ude foran vores kommende afdeling, og herfra er vi nu klar til at modtage kunder”.

Vibeke Rosendahl tiltrådte 1. september, og siden har hun fået ledsagelse af endnu et par kolleger. Annebeth Aagaard Mortensen, 30, er ansat som souschef til afdelingen, men er på barsel, så hun først slutter sig til holdet 7. januar. Annebeth kommer, ligesom sin afdelingsdirektør, fra Nordea i Odder. Rasmus Nielsen, 25, er tiltrådt som finansbachelortrainee. Rasmus har også en fortid i Nordea.

Desuden er erhvervskunderådgiver Kim R. Kristensen fra vores Erhvervscenter Aarhus knyttet til afdelingen.

Find kontaktoplysninger på de lokale medarbejdere her

Endnu en rådgiver er ansat pr. 1. november, men vedkommende er ikke fri af sit nuværende ansættelsesforhold, så Jutlander Bank må ikke offentliggøre navnet endnu.

I en indkøringsfase vil privatkunderådgiver Anders Hedehus fra Frederiksbjerg afdeling og afdelingsleder Lasse Kragh fra Jutlander Banks unge-afdeling også være at træffe i pavillonen i Odder.

Jutlander Banks midlertidige hjemsted blev forleden stillet op uden for den kommende afdeling i Odder.