Lokal profil i spidsen for Jutlander Bank i Odder

Vibeke Rosendahl tiltrådt som afdelingsdirektør i Odder

07-09-2018 09:46:00

”Jutlander Banks ambition er at være Danmarks mest personlige og mest tilgængelige bank”, siger den nye afdelingsdirektør i Jutlander Bank i Odder, Vibeke Rosendahl.

Jutlander Bank åbner i oktober i en midlertidig pavillon, mens Selandia-lokalerne gennemgår en større ombygning 

Det bliver en lokal profil, der skal stå i spidsen for den kommende afdeling af Jutlander Bank i Odder. Vibeke Aasted Rosendahl, 55, er netop ansat som afdelingsdirektør til afdelingen, der rykker ind i de lokaler, hvor Selandia Cykler nu har til huse.

Lokalerne skal i de kommende måneder gennemgå en større renovering, inden banken slår dørene op på sin blivende adresse.

Bosat i Odder

”Men allerede nu er lokale borgere, der har lyst til vide mere om, hvad Jutlander Bank kan gøre for dem, velkomne til at kontakte mig. Og i løbet af oktober åbner vi en midlertidig afdeling i en pavillon på p-pladsen ude foran den kommende afdeling”, fortæller Vibeke Rosendahl:

”I mellemtiden finder vi et godt sted at mødes …”

Kontakt Vibeke Rosendahl

Mail: vr@jutlander.dk

Telefon: 2910 8538

Vibeke Rosendahl har de sidste 14 år været ansat som filialdirektør i Nordea, heraf de sidste knap fire år i Odder. Hun bor på Alpevej i Odder med sin mand, som hun har to voksne børn sammen med – og fire børnebørn. I fritiden løber og styrketræner hun på motionsniveau og bruger tid sammen med familien, der også bor i Odder.

Tilgængelig og personlig

Banken er nu i fuld gang med at finde de helt rigtige medarbejdere til sin nye afdeling.

”En ’rigtig’ medarbejder i Jutlander Bank er én, som er kompetent – én, som både kender og er kendt i lokalområdet – og én, som vil have det godt med Jutlander Banks mål om at være Danmarks mest personlige og mest tilgængelige bank”, siger Vibeke Rosendahl:

“Når du som kunde ringer til Jutlander Bank, er det en lokal medarbejder, som kender dig, der tager telefonen, og ikke en medarbejder i et callcenter. Og når du ønsker et personligt rådgivningsmøde, afgør du selv, på hvilket tidspunkt af døgnet mødet skal finde sted, og hvor det skal holdes – hos os i banken, hjemme hos dig selv eller måske på din arbejdsplads”.

Ved etableringen skal der ifølge den plan, som Jutlander Banks bestyrelse har godkendt, være seks medarbejdere i Odder. Afdelingen i Odder bliver bankens tredje nyåbnede afdeling på halvandet år.

LÆS VORES STILLINGSOPSLAG VEDRØRENDE LEDIGE JOB I ODDER HER

Om Jutlander Bank

Jutlander Bank har rødder i Himmerland med sit hovedsæde i Aars og et områdecenter i Hobro. Siden 2015 har banken ekspanderet med afdelinger i Randers, København, Vejle og Fredericia, så banken nu – før Odder kommer til – har afdelinger på 25 adresser, heriblandt to i Aarhus C, en i Viby og en i Galten. Banken beskæftiger 477 medarbejdere, omregnet til heltidsstillinger.