MobilePay pengegaver

MobilePay Pengegaver

24-01-2020 09:30:00

Med MobilePay Pengegaver kan vi nu give hinanden personligt indpakkede elektroniske pengegaver som alternativ til kontanter. Målet er at gøre det sjovere og nemmere at give og modtage pengegaver.

De fleste kender problemet. Man skal til konfirmation eller fødselsdag og vil give en pengegave. Men modtageren og den glade giver er for længst holdt op med at bruge kontanter. Alligevel ender ni ud af ti med at hæve penge og lægge pengesedler ned i gavekortet med efterfølgende bøvl for konfirmanden eller fødselaren.

Med MobilePay Pengegaver er der en nem løsning på problemet. Man går ind i MobilePay og klikker på Pengegaver. Her skaber man en MobilePay-pengegave med en virtuel selvvalgt indpakning og en personlig hilsen.

Derpå vælger man, hvornår modtageren skal have sin gave i MobilePay. Eller man vælger, at pengegaven skal indløses af modtageren via en kode, som man f.eks. kan skrive ind i gavekortet, der lægges på gavebordet.

Kreative designs til forskellige typer fejring

En del danskere sender allerede deres pengegaver gennem MobilePay. Men mange har efterlyst et mere lækkert designet elektronisk koncept. Det imødekommer MobilePay Pengegaver. Der vil løbende komme flere kreative indpakninger, som matcher pengegaver til f.eks. fødselsdag, konfirmation, bryllup, jul, studenterfest mv.

MobilePay Pengegaver er et valgfrit tillægsprodukt, som koster 5 kroner ved valg af animationer.