Nyt Krebs-album kun til salg i Jutlander Bank

Nyt Krebs-album kun til salg i Jutlander Bank

26-08-2019 08:45:00

Poul Krebs og Henning Kvitnes udgiver fælles album som optakt til fælles koncertturné i efteråret

På årets Tønderfestival indledte danske Poul Krebs og norske Henning Kvitnes lørdag den 24. august deres fælles efterårsturné, der bringer dem rundt til en række spillesteder i både Danmark og Norge.

Samtidig udgav de et nyt album, ”Sange på rejse – the Vanlose session”, med både velkendte og nyskrevne sange.

Det specielle ved det nye album er, at de eneste forretninger der sælger det i Danmark – som cd eller vinylplade – det er Jutlander Banks afdelinger.

”I Jutlander Bank vil vi gerne skille os ud fra mængden af pengeinstitutter, og vi samarbejder i forvejen på mange områder med forskellige aktører i kulturlivet, så da denne mulighed åbnede sig, var det naturligt for os at slå til”, forklarer Jutlander Banks ordførende direktør, Per Sønderup.

Poul Krebs og Henning Kvitnes har arbejdet sammen og skrevet sange sammen i 30 år.

”Det er nogle af de sange, vi har indspillet, og der er også helt nye sange med på albummet. Sangene er indspillet live i studiet, så pladen lyder, som når vi spiller live foran et publikum”, fortæller Poul Krebs.

De to stærke sangskrivere og erfarne rejsende har sagt ja til igen at drage på en omfattende tur sammen i 2019, hvor det bliver til 21 koncerter i Danmark og Norge i perioden fra 24. september til 19. oktober.

Men forinden har de to sangere og sangskrivere nu udgivet deres første fælles album. Sammen med Poul Krebs faste orkester – Troels Skjærbæk (bas), Rune Kjeldsen (guitar), Palle Hjorth (tangenter) og Rasmus Valdorff (trommer) – var Poul Krebs og Henning Kvitnes i januar i Village studiet i Vanløse for at indspille de 12 sange til deres det første, fælles album.