Rådgivning i øjenhøjde

Emilie og Mathias om proaktiv rådgivning: ”Det beviser, at Jutlander er en personlig bank”

08-04-2021 08:50:00

Selvom man er ung og hverken har hus eller bil, kan det sagtens være værdifuldt at tage et møde med sin bank. Sådan lyder rådet fra kæresteparret Emilie og Mathias, der selv har fået gennemgået deres økonomi for nyligt – helt uden et bestemt mål for øje.

Da 23-årige Emilie Ammitzbøll fik ny bankrådgiver i efteråret, gik der ikke længe, før hun fik et opkald fra sin nye rådgiver Kasper, der ringede for at introducere sig selv. Og det kunne faktisk ikke være mere belejligt. For Emilie og kæresten Mathias havde netop talt om at lægge deres økonomier sammen.

Derfor besluttede de sig for at tage et møde med Jutlander Bank, og det var nok til at overbevise 24-årige Mathias Dommerby om at skifte bank.

”Kasper (parrets rådgiver, red.) er en superfin fyr, og vi snakkede rigtig godt sammen. Han lagde ud med at fortælle om banken og dens værdier. Han fortalte, at Jutlander Bank er en mindre bank, og at han ikke er provisionslønnet. Det er en rigtig stor fordel. Jeg følte mig øjeblikkeligt i øjenhøjde med ham. Det var rigtig rart,” siger Mathias.

På mødet blev parret spurgt ind til deres drømme, og her faldt snakken hurtigt på bilkøb. En gennemgang af parrets økonomi viste nemlig, at det bedre kunne betale sig for parret at opsige deres leasing-aftale og købe en bil i stedet for.

”Vi har været meget i tvivl om, hvad vi havde råd til, og det så egentlig noget bedre ud, end vi troede. Så det endte med, at vi en måned senere stod med en VW Golf GTE og havde opsagt vores leasing-aftale,” fortæller Emilie.

I sit job som ejendomsmægler-trainee er 23-årige Emilie dybt afhængig af, at hendes bil virker, som den skal. Foto: Privat  

Rart i en travl hverdag  
Det er ikke første gang, at Emilie har brugt sin bank til at sparre omkring sin økonomi – også selvom hun hverken har boliglån eller studiegæld. Hun har blandt andet fået hjælp til at lægge et budget, da hun flyttede hjemmefra som 20-årig.

Derfor glæder det hende, at hendes nye rådgiver selv tog initiativ til at invitere hende og Mathias til et møde i banken. Det har nemlig mindet parret om, hvad det kræver af deres økonomi, hvis deres drøm om boligkøb på sigt skal blive til virkelighed, forklarer hun.

”Selvom jeg egentlig godt kan lide at komme ned i banken og få en snak om min økonomi, får jeg sjældent taget mig sammen til at booke et møde. Derfor var det rart, at Kasper (Emilies rådgiver, red.) selv ringede op for at invitere os til et møde, og at han sågar havde mulighed for at mødes kl. 8 om morgenen, inden jeg skulle på arbejde, ” siger Emilie, der er ved at uddanne sig til ejendomsmægler.

Det er Mathias enig i. Han finder det samtidig værdifuldt, at parrets rådgiver i banken er nogenlunde jævnaldrende med parret.   

”Det har nogle helt klare fordele, at man sidder over for en person, der kan sætte sig ind i ens livsfase – og hvad vi har brug for. Selvfølgelig har bankrådgiveren på 60 år også selv været der engang, men det er måske bare nogle andre ting, man har brug for i dag – og på andre tidspunkter i livet,” siger Mathias.

For Emilie og Mathias er det vigtigt at have en bank, der sætter sig ind i, hvem de er – og ser tingene fra deres perspektiv. Derfor er de glade for at være kunder i Jutlander Bank. Foto: Privat

Tilgængelighed – et plus
I Jutlander Bank får alle kunder – både privat- og erhvervskunder – deres egen personlige rådgiver, som man altid kan kontakte direkte og holde møde med, når det passer én bedst. Også uden for bankens normale åbningstider. Og det er et koncept, der passer Emilie og Mathias rigtig godt:

”Man kan hurtigt få svar, hvis der pludselig opstår en tanke. Da vi skulle vælge lånet til bilen, sms’ede jeg med Kasper (parrets rådgiver, red.) kl. 22 om aftenen. Der tror jeg også, det betyder noget, at vi er jævnaldrende. Jeg tror ikke, det gør ham noget, at vi sender ham en sms,” fortæller Emilie.

At Jutlander Bank er en personlig bank kom også til udtryk, efter Emilie og Mathias havde modtaget deres nye bil. Her blev de nemlig igen ringet op af deres rådgiver, som ville høre, om de var glade for bilen.

”Det beviser virkelig, at han mener det, han har siddet og sagt. At Jutlander Bank er en personlig bank, som tænker på, om hverdagen hænger sammen med økonomien. Det er bare en god ting, synes jeg. Han behøver ikke ringe hver uge. Men når man lige har taget en stor beslutning, så er det superfedt, at ens bank ringer. Det havde jeg ikke lige regnet med,” slutter Mathias.

Vidste du, at et bankskifte hverken behøver være besværligt eller særligt tidskrævende? I Jutlander Bank kan du læne dig tilbage, mens vi gør papirarbejdet for dig. Kontakt os for en uforpligtende snak, eller bed om at blive kontaktet her.