Rabat på energitjek via Totalkredit

Trænger dit hus til et energitjek? Så har vi et godt tilbud dig

14-04-2021 09:46:00

Som kunde i Totalkredit får du lige nu betydelig rabat på at få energimærket dit hus.


Alle ejere af boliger kan få foretaget dette energitjek. Men tilbuddet om den ekstraordinære rabat er henvendt til ejere af helårsboliger, som har energimærke C eller dårligere. Også helårsboliger fra før 2000 uden energimærke er omfattet af tilbuddet.

I denne fire minutters video kan du se, hvordan energikonsulenten griber eftersynet an.

Hvorfor lige nu?  

Folketinget har i 2021 afsat mindst 675 millioner kroner til den såkaldte Bygningspulje. Her kan boligejere søge om tilskud til investeringer, der nedbringer energiforbruget i boligen.

Der bliver tre ansøgningsrunder i 2021. Den første åbnede i begyndelsen af april. Ansøgningerne behandles efter først-til-mølle princippet, og den første pulje på 250 millioner kroner var opbrugt efter få dage.

Årets anden ansøgningsrunde åbner efter sommerferien (det nøjagtige tidspunkt er ikke offentliggjort endnu). Så hvis du skal være klar til at søge i anden eller tredje runde, er det lige nu det helt rigtige tidspunkt at få foretaget et energitjek af dit hus.

Energitjekket munder nemlig ud i konkrete anbefalinger til, hvordan du kan energi-optimere dit hus, et overslag over omkostningerne og en beregning af din årlige besparelse.

Hvor meget er der at spare?

Rabatten er på op til 3.000 kroner, afhængigt af om du ønsker at få energimærket din bolig i forbindelse med energitjekket. I grafikken herunder giver vi dig overblik over dine muligheder.

Hvordan gør du? 

Du kontakter din rådgiver i Jutlander Bank, som vil hjælpe dig med at bestille dit energitjek.

Hvem betaler rabatten?

Totalkredit er ejet af Forenet Kredit, som på flere måder støtter den grønne omstilling. En af måderne er at betale den rabat på det energitjek, som Totalkredit nu tilbyder sine kunder. For at få så megen grøn omstilling for pengene som muligt, er rabatten netop stillet til rådighed for de boliger, som har størst potentiale for forbedring - altså med energimærke C eller dårligere. 

Find mere viden her

Se mere om energittjekket på Totalkredits hjemmeside.