Scoop i Aalborg Håndbold

Mikkel Hansen skifter til Aalborg Håndbold

18-02-2021 13:15:00

Fra sommeren 2022 kan Aalborg Håndbold bryste sig af at have én af verdens bedste håndspillere på holdet i skikkelse af Mikkel Hansen.

 

Rygtet har svirret længe, men nu er det endeligt bekræftet: 33-årige Mikkel Hansen har underskrevet en treårig kontrakt med Aalborg Håndbold fra sommeren 2022. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Den dobbelte danske verdensmester har siden 2012 spillet i Paris Saint-Germain, hvor hans kontrakt udløber i sommeren 2022.

At stjernespilleren næste år forlader det franske og vender snuden mod Aalborg Håndbold er en nyhed, som vækker begejstring i Jutlander Bank, der har været hovedsponsor for klubben siden 2014.

”Som stolt hovedsponsor for Aalborg Håndbold gennem mange år synes vi jo altid, det er interessant, når klubben investerer i sin ambition om at ligge i den absolutte top. At få Mikkel Hansen på holdet er stort. Det er dog ikke kun en fordel for klubben, men også for sporten som helhed. Når det går godt for Danmark, de danske klubber og spillerne personligt, ser man ofte, at interessen for sporten stiger i det lokale foreningsliv, og det kan vi jo kun bakke op om med vores mangeårige og massive støtte gennem vores lokale sponsorater,” siger Per Sønderup, der er ordførende direktør i Jutlander Bank.


Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen (t.v.) beskriver kontraktindgåelsen med Mikkel Hansen som "en af de største dage i Aalborg Håndbolds historie". Foto: Aalborg Håndbold

Et trækplaster for klubben

Aalborg Håndbolds genistreg kan også være med til at fastholde den fortsat store interesse for den danske herreliga – og Aalborg Håndbold især, påpeger Per Sønderup.

”Interessen for herrehåndbold er fortsat stor – ikke mindst i Nordjylland, og den bliver absolut ikke mindre af at få Danmarks største håndboldstjerne på holdet. At vi nu også skal se en af verdens absolut bedste håndboldspillere i Jutlander Bank Arena er en kæmpe oplevelse, som vi er stolte af at kunne dele med klubbens fans og medsponsorer,” siger han.

Mikkel Hansen er ad tre omgange blevet kåret til ’Verdens bedste håndboldspiller’ i 2011, 2015 og 2018.