Støvring afdeling i spritnye lokaler

Så er Støvring afdeling flyttet

29-11-2019 17:00:00

Jutlander Bank er rykket i større, spritnye lokaler i Støvring

Paw Winther (i hvid skjorte) og hans besætning glædede sig
i denne tid -  ikke til jul, men til at rykke ind  disse spritnye
og væsentligt større lokaler på Hobrovej 77-81 i Støvring,
som håndværkerne, da billedet blev taget,
havde travlt med at gøre beboelige.


Fredag den 6. december kl. 14.00 lukkede Jutlander Bank døren for sidste gang til sin afdeling på Hobrovej 91 i Støvring, hvor den har ligget i over 34 år. Og mandag den 9. december slog banken i stedet dørene op på adressen Hobrovej 77-81, hvor den er rykket ind i hele underetagen af den nybyggede ejendom, hvor bankens medarbejdere får væsentligt flere kvadratmeter at boltre sig på end hidtil.

”Vi har glædet vi os rigtigt meget til at få meget mere plads og flere rummelige mødelokaler”, siger afdelingsdirektør i Jutlander Bank i Støvring, Paw Winter.

Åbningen sker i første omgang uden de store armbevægelser, men fredag den 17. januar fejrer banken sine nye omgivelser med åbent hus, champagne og snoreklip ved borgmesteren i Rebild Kommune, Leon Sebbelin.

Børn pynter juletræ

Forinden var der dog en lille markering af indflytningen. I ugen inden åbningen ankom et tre meter højt juletræ, og det blev alle Støvrings børn inviteret til at komme og hjælpe med at pynte, nemlig fredag den 13. december.

”Hvis de kom med noget hjemmelavet julepynt, kvitterede vi med en lille julemand af chokolade”, fortæller Paw Winther.

Pengeautomat får pause

Den nye afdeling er møbleret med nyt inventar, men IT-udstyret skulle flyttes med fra den gamle afdeling. Det skete i den mellemliggende weekend.

”Vi og vores teknikere havde brug for alle de timer, vi kunne få for at blive færdige i weekenden. Derfor var vi nødt til at lukke to timer tidligere end normalt om fredagen”, siger Paw Winter.

Det er halvandet år siden, banken meldte ud, at Støvring afdeling skulle flytte til sin nye adresse.