Vi forebygger smittespredning

Åben Bank – sådan møder vi kunder under corona-krisen

02-04-2020 12:45:00

I Jutlander Bank kalder vi os en ”Åben Bank”, der vil være Danmarks mest tilgængelige og personlige.

Derfor gør det ondt på os, at vi har set os nødsaget til at låse dørene til alle vores afdelinger.

Indtil videre er dørene låst påsken over. Men lyset er ikke slukket inde i afdelingen. Vi er på arbejde og er klar til at hjælpe vores kunder. 

Men vi vil begrænse de personlige møder til et minimum, og de skal være aftalt mellem kunde og medarbejder på forhånd.

Videomøder

Til gengæld holder vi lige nu rigtigt mange videomøder med vores kunder. Alle bankens rådgivere har i år været på kursus i at holde kundemøder over video, og vores software gør det nemt for dig som kunde at logge ind i det virtuelle mødelokale fra din pc eller tablet.

Telefonmøder er selvfølgelig også en mulighed, men fordelen ved videomødet er, at rådgiveren her kan vise beregninger og dokumenter, som gør rådgivningen nemmere at forstå for kunden.

Fremmøde i afdelingen

Dørene til alle bankens afdelinger er altså låst. Opslag på dørene fortæller, hvilket telefonnummer du kan ringe på, hvis du har en aftale om et møde i afdelingen eller vil hente forudbestilte kontanter.

Hvis en kunde står med et akut behov for kontanter – og ikke kan betjene sig selv i bankens pengeautomater – kan vedkommende også ringe ind. Så finder vi en løsning.

Kunder med ærinde i deres kundeboks åbner vi også døren for.

Hvis du kommer indenfor i afdelingen, beder vi dig respektere de anbefalinger fra myndighederne om at holde afstand til andre kunder og medarbejdere, som også gælder i supermarkedet: Hver person skal have omkring fire kvadratmeter frit areal omkring sig, svarende til en indbyrdes afstand på ikke et par meter.


 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jeg accepterer, at Jutlander Bank må sende mig nyhedsbreve og andet, vedrørende vores ydelser, pr. mail og behandle mine personoplysninger i overensstemmelse med vores vilkår for behandling af personoplysninger. Samtykket kan altid trækkes tilbage ved at kontakte os.

Læs vores privatlivspolitik her

Jeg har læst og accepterer betingelserne*
Ja - jeg accepterer
Tilmeld mig nyhedsmail