Bankens historie

Fra 1871 til 2014

Sparekassen Himmerland gennem 143 år.

Sparekassen Himmerlands historie strækker sig tilbage til 1871, hvor den første af de sparekasser, der senere blev til Sparekassen Himmerland, blev dannet.

I slutningen af 1960'erne fusionerede 5 lokale himmerlandske sparekasser til Sparekassen Himmerland. Formålet var at bevare et lokalt, himmerlandsk tilhørsforhold og stå stærkere i konkurrencen mod de større pengeinstitutter.

I løbet af de følgende år kom der flere pengeinstitutter til i fællesskabet: dele af Himmerlandsbanken indtrådte i 1993 og Als Sparekasse i 1995.

Fra slutningen af 1990'erne voksede Sparekassen Himmerland især gennem en udvidelse af markedsområdet.

I 1997 etablerede Sparekassen Himmerland sig i Aalborg og i 2003 rykkede Sparekassen Himmerland til Aarhus, hvor der blev åbnet afdeling på Frederiks Allé.

I 2008 blev den 138 år gamle St. Brøndum Sparekasse en del af Sparekassen Himmerland, i 2009 overtog sparekassen ebh-Banks afdelinger i Aarhus og Fjerritslev, i foråret 2011 blev Sparekassen Midtfjord en del af Sparekassen Himmerland og endelig overtog Sparekassen Himmerland i efteråret 2012 Vokslev Sparekasse.

Læs historien bag Sparekassen Hobro her

Tak for din tilmelding

Du vil modtage en email, hvor du skal bekræfte tilmeldingen. Herefter vil du fremover modtage gode tilbud og seneste nyt fra Jutlander Bank.

×
Tak for din tilmelding

Du vil nu fremover modtage gode tilbud og seneste nyt fra Jutlander Bank.

×