Åben Bank

4 ud 5 underskrifter er nu digitale

I "gamle dage", som blot ligger få år tilbage, skulle du som kunde i banken bevæge dig ind i en afdeling (eller have besøg af din rådgiver derhjemme), når du skulle underskrive fx et lånedokument.

Sådan er det ikke mere. Nu kan underskrifter sættes digitalt ved hjælp af NemID. Og det er en mulighed, som bankens eksisterende og nye kunder virkelig har taget til sig.

Langt størstedelen af Jutlander Banks kunder vælger nu at underskrive i bankens digitale underskriftsrum. De seneste tal viser, at fire ud af fem anvender den digitale løsning - for bare to år siden gjaldt det under halvdelen af bankens kunder.

På kundernes vegne glæder Jan Rye Andersen, IT- og procesdirektør i Jutlander Bank, sig over denne udvikling 
  
- Vores kunder melder positivt tilbage, fordi de sparer tid i hverdagen, når de kan underskrive deres aftaler på farten eller i ro og mag hjemme i sofaen. Desuden er det vores klare indtryk, at de fleste hellere vil have deres dokumenter liggende digitalt end i ringbindet. 
  
Forklaringen til den store stigning er især, at medarbejderne i Jutlander Bank mere aktivt gør kunderne opmærksomme på løsningen. Ambitionen er, at tallet skal endnu højere op. 
  
- Om få år forudser jeg, at næsten alle dokumenter vil blive underskrevet digitalt. I banken er vi dog opmærksomme på, at et lille mindretal af vores kunder af forskellige årsager foretrækker pen og papir. Dem vil vi også tage hensyn til fremover, fordi vi stadig vil leve op til vores strategi om at være Danmarks mest tilgængelige og mest personlige bank, udtaler Jan Rye Andersen.

Gå til "Underskriftsrum" her:

 

 

 

Tak for din tilmelding

Du vil modtage en email, hvor du skal bekræfte tilmeldingen. Herefter vil du fremover modtage gode tilbud og seneste nyt fra Jutlander Bank.

×
Tak for din tilmelding

Du vil nu fremover modtage gode tilbud og seneste nyt fra Jutlander Bank.

×